KATALÓGUS

Keresés az online adatbázisunkban!  

Könyvajánló Könyvajánló
 

Sokan mondják, szakemberek is, a '70-es és '80-as évek a televíziózás aranykora volt. Boldog vagyok, hogy ennek a korszaknak részese lehettem. Az én televíziómról szól ez a könyv, így sok érzelemmel idézem vissza életemnek azt a szakaszát, amit a televíziózás határozott meg. Örömmel teszem, hiszen ennyi év után is melegség önti el a szívem, ha azokra az évekre, emberekre, csapatokra gondolok, akikkel összehozott jó sorsom. ►További ajánlatok

         Europe Direct

 

A Tessedik Sámuel Múzeum és Könyvtár, Vajda P. u. 26 sz . alatt található külön gyűjteményünk az Európai Unióval kapcsolatos dokumentumokat tartalmazza. Az Europe Direct Információs Alpont feladata az Európai Unióval kapcsolatos információk szolgáltatása minden érdeklődő részére. A tájékozódást ingyenes információs kiadványok, egy-egy téma alaposabb tanulmányozását pedig szakkönyvek, folyóiratok és interneten található információk segítik.

 

Kérdése van az Európai Unióról? A Europe Direct segíthet Önnek.

 

Egy másik európai országba költözöm – hogyan kaphatok tartózkodási engedélyt? Milyen szabályok vonatkoznak a barangolási (roaming) díjakra? Repülőjáratomat törölték – milyen jogok illetnek meg? Milyen európai uniós támogatást igényelhet a szervezet, ahol dolgozom? Ha választ kíván kapni ezekre a kérdésekre vagy további kérdéseket tenne fel, vegye igénybe a Europe Direct központi információs szolgáltatást!
 
Telefon:
 
00 800 6 7 8 9 10 11
 
 
– az EU bármely pontjáról
– hétköznap 9.00 és 18.00 óra között (közép-európai idő szerint)
– az EU bármelyik hivatalos nyelvén