KATALÓGUS

Keresés az online adatbázisunkban!  

Könyvajánló Könyvajánló
 

Sokan mondják, szakemberek is, a '70-es és '80-as évek a televíziózás aranykora volt. Boldog vagyok, hogy ennek a korszaknak részese lehettem. Az én televíziómról szól ez a könyv, így sok érzelemmel idézem vissza életemnek azt a szakaszát, amit a televíziózás határozott meg. Örömmel teszem, hiszen ennyi év után is melegség önti el a szívem, ha azokra az évekre, emberekre, csapatokra gondolok, akikkel összehozott jó sorsom. ►További ajánlatok

"HÁZHOZ A KÖNYVET!"

Senkinek nem kell lemondani az olvasás öröméről!

A Tessedik Sámuel Múzeum és Könyvtár új szolgáltatást indít, azoknak az idős vagy tartósan beteg, ágyhoz kötött - mozgásképtelen, Szarvas belterületén élő, olvasóknak, akik fizikai állapotuk miatt személyesen nem tudnak eljönni a könyvtárba olvasnivalóért, de nem szeretnének lemondani az olvasás öröméről.Így ők is hozzájuthatnak azokhoz az információkhoz és dokumentumokhoz, amire szükségük van, a könyvtár állományában rendelkezésre álló dokumentumok közül. A vak- és gyengénlátó olvasóknak hangoskönyvek és öregbetűs könyvek is rendelkezésükre állnak.

Hogyan vehető igénybe:

- A szolgáltatást Könyvtárunkba beiratkozott, Szarvas belterületén élő, mozgásképtelen idős vagy beteg emberek vehetik igénybe. Beiratkozás az első megkeresésnél megoldható. (A könyvtári tagság nyugdíjasoknak 400Ft/év, 70 éves kor felett ingyenes, de regisztráció szükséges.)

- 4 hetente egyszer ingyenesen házhoz szállítjuk az általuk kiválasztott könyveket és vissza is visszük azokat.

- Honlapunkon katalógusunk elérhető.

- Egy alkalommal kérhető 5 db könyv 4 hétre.

A szolgáltatást személyesen, telefonon vagy e-mailben kérhetik.

Tel.: 66 312-745 / 4 mellék, E-mail: olvasoszolgalat@szarvasnet.hu

Tessedik Sámuel Múzeum és Könyvtár, Szarvas, Vajda P. u. 26.