KATALÓGUS

Keresés az online adatbázisunkban!  

Könyvajánló Könyvajánló
 

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy jogosítványod lehet 49 nap alatt?! Ez a könyv egy KRESZ-regény! Ne csodálkozz azon, hogy ezt a műfajt nem ismered, mert tudtommal ez az első ilyen könyv a világon!  ►További ajánlatok
"Ember és Könyv" fotópályázat eredménye "Ember és Könyv" fotópályázat eredménye
 

A Városi Könyvtár idei fotópályázatának eredményhirdetésére március 11-én, szerdán került sor, helyszíne pedig a tavalyihoz hasonlóan ismét az előcsarnokban volt. A témát ezúttal Ember és Könyv címmel adta meg az intézmény, amely – bár némi csúszással – sok vállalkozó szellemű fotógráfusnak keltette fel a figyelmét.

Tovább►►

"Kulturális Örökségünk" fotópályázat eredménye "Kulturális Örökségünk" fotópályázat eredménye
 

 

A Szarvasi Városi Könyvtár már nem első ízben hirdetett meg fotópályázatot, amely ezúttal „Kulturális örökségünk” címet kapott. A pályázaton részt venni szándékozók maximum 3 képet küldhettek be, amely minden kritériumnak (saját kezűleg készített és digitalizált fotó) meg kellett felelnie. A téma elég nagy teret adott a jelentkezőknek kreativitásuk megmutatásához, hiszen a cél az elgondolkodtatás, a figyelemfelhívás, továbbá valamilyen kulturális üzenet közvetítése volt.

Bővebben ►►

"Generációk egymás mellett" fotópályázat eredménye "Generációk egymás mellett" fotópályázat eredménye
 

2013. január 25-én került sor a Városi Könyvtár és a KöröspART Fotóklub szervezésében „Generációk egymás mellett” címmel meghirdetett fotópályázat eredmény hirdetésére.

Bővebben