Programjaink Programjaink
 

Törpi Könyvkuckó

Minden csütörtökön

10.00 órától

Olvasnivaló Olvasnivaló
 

Tudod-e, milyen szobor bújik meg az Erzsébet-kilátó legfelső lépcsőfoka alatt, honnan kapta a nevét a Hármashatár-hegy, és hogyan alakult ki a Szemlő-hegyi-barlang? Ültél-e már a Libegőn, a Fogaskerekűn vagy a Gyermekvasúton?  ►Még több olvasnivaló

A gyermekkönyvtárban megtalálható magazinok és folyóiratok

 

3. ÉVEZRED   

A 3. ÉVEZRED az RF Hobby Kiadó által 2004.májusa óta megjelentetett tudományos, ismeretterjesztő havilap. A 3. ÉVEZRED tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe. A gondosan összeállított tematika az emberi tudomány összes területét felöleli, és egy szakértői bizottság segítségével hiteles és naprakész információkat tudhat magáénak az érdeklődő.

 

A KUTYA    

 

BRAVO    

A BRAVO fiataloknak szóló magazin hazai és külföldi sztárvilág híreiről, pletykáiról. A mainstream sztárok szerepeltetése mellett a slágerlisták előadóiról és magánéletükről, a filmvilág nagyjairól, velük kapcsolatos pletykákról, zenei és filmes újdonságokról olvashatnak a rajongók. A lap pillérei: hírek, interjúk, zene, poszterek, high-tech újdonságok, sport, játék, vicces összeállítások.  

CICC... MACSKA MAGAZIN     

 

CSODACERUZA    

A Csodaceruza gyermekirodalmi folyóirat szülőket, pedagógusokat, könyvtárosokat tájékoztat a gyermekkönyvekről, a gyermekirodalom történéseiről.

 

SZIVÁRVÁNY    

Az Apáczai Kiadó gyermekújságja, a Szivárvány Heted 7 Határon. A gyermekújságunkban található olvasmányokat, feladatokat, szemléltető képi anyagokat minden Tanító saját osztályára szabva használhatja a tanórákon.