Programjaink Programjaink
 

Törpi Könyvkuckó

Minden csütörtökön

10.00 órától

Olvasnivaló Olvasnivaló
 

Vajon hány hibát lehet elkövetni egy év alatt? Nem a kémia dogában, és nem is a tesiórán, hanem egy sokkal nehezebb tantárgyban: az életben. Kinga épp beleveti magát a kilencedikbe, új sulija, kicsit konzervatív családja, és sok barátja van. Belép egy zenekarba, bulizik, és a fiúk is észreveszik a romantikus és vagány lányt. ►Még több olvasnivaló

Számítógép-használat, Internet

A gyermekkönyvtárban 2 db számítógép áll rendelkezésetekre. A számítógépeket gyermekkönyvtár nyitvatartási idejében használhatjátok a könyvtáros felügyeletével.

A számítógépen internetezhetsz, letölthetsz információkat, szöveget szerkeszthetsz, a könyvtár CD-ROM lemezeit tanulmányozhatod, játékprogramokkal játszhatsz.

CD-ROM-ok használata

A könyvtár állományában található multimédiás, ismeretterjesztő CD-ROM-ok ingyenesen helyben használhatók.

A számítógép használatának szabályai

- A számítógépet csak a könyvtáros kapcsolhatja be, indíthatja újra.

- A programok beállításait ne változtasd meg, ha problémát észlelsz szólj a könyvtárosnak.

- Adatok letöltésére pendrive használható. Dokumentumok, képek nyomtatása – térítés ellenében – lehetséges. Ehhez kérj segítséget a könyvtárostól.

- Az  internetezés díja 100 Ft/fél óra.

- Egy gépnél egyszerre legfeljebb ketten ülhettek.

- A szolgáltatást nem használhatod törvénybe ütköző cselekményre (a hálózaton elérhető adatok illetéktelen használatára, módosítására, megrongálására, a hálózat biztonságát veszélyeztető információk, programok terjesztésére, stb.). Az erőszakos, szélsőséges vagy közízlést sértő Web-oldalak nem látogathatók.

 

Csoportos látogatás esetén a számítógépeket - a kísérő, pedagógus felügyeletével - ingyen használhatjátok.